Cafetaria de Aerpel sluit haar deuren

Cafetaria de Aerpel aan de Boshoverweg op Boshoven sluit komende zondag haar deuren.

“Na veel na denken en overwegen hebben we dan toch de beslissing genomen, we gaan sluiten gezien we niet meer de aandacht en focus kunnen behouden door andere bijkomstigheden. Daardoor heb ik doen moeten besluiten om er mee te stoppen wat ons aan het hart gaat maar wel de beste beslissing is”, aldus eigenaar Stef Schouwink via Facebook.

De Aerpel opende in januari 2016 haar deuren. Daarna wist de cafetaria elk jaar een top-10 notering in de landelijke AD friettest te bemachtigen. Daarmee was het ook de best genoteerde frietzaak van Limburg.

Stef bedankt iedereen voor het vertrouwen en de wekelijkse gezelligheid. De zaak is nog ter overname beschikbaar. Zondag 30 september zal de laatste dag zijn dat de cafetaria onder de vlag ‘De Aerpel’ open zal zijn. Tijdens de weekenddagen zullen snacks en frisdranken tegen een laag tarief van 1 euro worden verkocht.