Fietsster gewond bij aanrijding

Kelpen-Oler – (Foto’s) Donderdag rond 11.30 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Ellerweg in Kelpen-Oler.

Op de splitsing Ellerweg / Grathemerweg waren een auto en fietsster met elkaar in botsing gekomen. De fietsster maakte een lelijke val waarbij ze ernstig gewond raakte. De situatie leek zo ernstig dat ook een traumahelikopter werd gealarmeerd. Maar de trauma-arts hoefde uiteindelijk niet ter plaatse te komen.

De fietsster is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Een kind dat getuige was geweest van het ongeval werd bij een adres in de buurt opgevangen en kreeg een knuffelbeertje van de hulpverleners.

De automobiliste bleef ongedeerd. Haar auto liep lichte schade op.