Klassiek ontmoet pop

Op zaterdag 6 oktober en zondag 7 oktober vindt er een unieke samenwerking plaats tussen de zangverenigingen Da Capo en Creatura.

Klassiek meets Pop

Uniek omdat het stemgeluid uit meer dan 100 zangers en zangeressen, ondersteund door solisten en een op het programma afgestemd orkest, de bezoekers een overweldigende ervaring gaat bezorgen. De concerten hebben de titel “Klassiek meets Pop” gekregen omdat klassieke en hedendaagse muziek in één uitvoering worden samengebracht. Beide koren brengen een eigen gevarieerd programma, maar zingen het bekende “A Concert Celebration” van Andrew Loyd Webber en het “Gloria” van Vivaldi samen.

Wie kent de muziek uit The Phantom of the Opera, Evita, Jesus Christ Superstar en Evita niet? Ze komen allemaal voorbij in het gezamenlijke programma. In de pauze geniet je van een heerlijke kop koffie en iets lekkers. Kortom; voor jong en oud, een gevarieerd muzikaal en leuk programma!

Zaterdagavond 6 oktober 2018 Aanvang: 19.30 uur Locatie: Franciscus Huis op de Biest te Weert
Zondagmiddag 7 oktober 2018 Aanvang: 15.00 uur Locatie: Willibrorduskerk te Stramproy

Entree: 10 euro (inclusief koffie / thee met wat lekkers in de pauze).

Verkoopadressen

Via de website: www.dacapo-gemengdkoor.nl
Verkoopadres Weert: Bart Bloemwerken Boshoverweg 61
Verkoopadres Stramproy: Plant & Cadeauwinkel “In de Zevende Hemel”, Prinses Marijkestraat 25.
Kaartjes op de voorverkoopadressen uitsluitend tegen contante betaling.

Bekijk de flyer (PDF)

https://iwdg.nl/2LQT9Vu