‘Weerters Echte’ Graffiti Jam in beeld

(Foto’s) Zaterdag vond de eerste editie van de ‘Weerters Echte’ Graffiti Jam plaats in Weert. Dit vond plaats onder de Boshoverbrug.

De Boshoverbrug staat bekend als broedplaats voor graffiti en street art en is inmiddels een begrip in Weert en daarbuiten. Niet alleen kunstenaars uit de omgeving zijn hier regelmatig te vinden, ook van ver buiten de regio komen kunstenaars deze mooie locatie voorzien van kleur.

Onlangs zijn de 3 middelste pilaren aan elkaar verbonden met wanden. Deze zorgen voor nog meer verfplezier. Vele kunstenaars werden al geïnspireerd om naar deze Weerter Hall of Fame te komen waardoor de gemaakte kunst regelmatig ververst wordt. Dit succes werd gisteren en vandaag gevierd met een graffiti jam: ‘Weerters Echte’. Maar liefst 32 graffiti-artiesten waren aanwezig om de gehele locatie volledig te voorzien van hun kunst. Verschillende DJ’s verzorgen gedurende de dag voor een ritmische begeleiding van fijne hiphop plaatjes.

De locatie is gratis te bezoeken en ook vandaag gaan de kunstenaars nog verder om het gehele canvas te vullen. De bedoeling is dat het evenement jaarlijks zal plaatsvinden.

Bekijk een sfeerimpressie.
[nggallery id=’6947′]