De Brouwer viert lustrum

Algemeen Had ik het maar geweten Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Café De Brouwer viert vandaag haar 5e verjaardag. En wie jarig is, trakteert!

In 2013 openden Raymond en Nancy Houben de deuren van de compleet vernieuwde Brouwer aan de Oelemarkt. De naam ‘De Brouwer’ bestaat natuurlijk al langer. In 2011 moest het cafe onder de vlag van de vorige uitbater noodgedwongen de deuren sluiten. Twee jaar later verhuisden Raymond en Nancy van cafe Hopeloos, enkele deuren verder, naar de hoek van de Oelemarkt.

Na een ingrijpende verbouwing kon het geliefde cafépand van veel stappers weer open. En tot op de dag vandaag wordt er nog altijd gezocht voor leven in de brouwerij.

Viering

De lustrumviering wordt vanavond gevierd. Als traktatie wordt er maandagavond vanaf 21.00 uur gratis 1000 liter bier getapt. De artiesten Eddy, John West en Ferry de Lits zullen het feestje compleet maken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie