Winkelcentrum De Muntpassage bestaat 50 jaar en dat wordt gevierd

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto WdG - Muntpassage

Winkelcentrum De Muntpassage bestaat dit jaar 50 jaar. Deze bijzondere mijlpaal laten de ondernemers van het winkelcentrum in het centrum van Weert natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Om dit bijzondere moment te vieren, is een weekend vol feestelijke activiteiten gepland voor jong en oud. Van 21 t/m 24 maart is het feest in De Muntpassage.

Feestprogramma

Donderdag 21 maart

Het feest begint op donderdag 21 maart met het ‘Prijzencircus’, waarbij de ondernemers speciale aanbiedingen presenteren.

Vrijdag 22 maart

Op vrijdag 22 maart vanaf 15.00 uur worden jonge fans uitgenodigd voor een onvergetelijke ‘Meet & Greet’ met Chase & Marshall van Paw Patrol. Daarnaast kan vanaf 13.00 uur iedereen kans maken op 50 seconden gratis winkelen bij Albert Heijn Heerschap met ‘Win met de grijpmachine!’ Op vertoon van een kassabon kan je proberen met de grijper een item uit de grijpmachine te halen. Wie weet heb je prijs.

Zaterdag 23 maart

Op zaterdag 23 maart wordt de verjaardag echt goed gevierd en wordt om 11.00 uur het feestelijk startmoment hiervoor gegeven door burgemeester Raymond Vlecken en wethouder Thomas Van Gemert. De eerste 100 bezoekers ontvangen een gevulde tas. Mensen die hierop kans willen maken, kunnen zich vanaf 10.45 uur melden bij het podium op het AH plein. Verder kunnen bezoekers genieten van lekkere traktaties, een kleurrijke parade met clowns, schminken en glittertatoos. Ook op zaterdag is er weer een ‘Prijzencircus’, en kunnen er weer mooie prijzen gewonnen worden met ‘Win met de grijpmachine!’

Zondag 24 maart

Op zondag 24 maart is het koopzondag en kan men nog profiteren van de aanbiedingen van ondernemers.

Winkelcentrum De Muntpassage nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze feestelijke gelegenheid en samen met het 50-jarig bestaan te vieren. Voor meer informatie en het volledige programma kun je terecht op deze website: www.muntpassage.nl.

De Muntpassage kun je ook volgen via social media:

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie