H&M komt naar de Muntpassage

Artist's impression toekomstige situatie Muntpassage

Een lang gekoesterde wens van veel mensen uit de regio Weert gaat in vervulling. Weert krijgt een H&M. Het wordt de ‘publiekstrekker‘ die werd aangekondigd bij de presentatie van de verbouwing.

In winkelcentrum de Muntpassage is onlangs gestart met de verbouwing. Momenteel is men bezig met de herkaveling van de winkelruimtes naast de Albert Heijn. De komende maanden zullen de verbouwingswerkzaamheden steeds meer zichtbaar worden voor het winkelend publiek.

Er ging al langer het gerucht dat de H&M zich zou gaan vestigen in Weert, maar zeker was het nog niet vanwege lopende procedures. Maandagavond werd de gemeenteraad bijgepraat over de huidige stand van zaken en in deze presentatie werd de komst van modeketen H&M aangekondigd.

Hennes & Mauritz (H&M) is een Zweedse modeketen dat ruim 4000 filialen in 64 verschillende landen heeft en dus binnenkort ook een filiaal in Weert. De winkel zal zich gaan vestigen in het voormalige V&D pand nadat het is verbouwd. De werkzaamheden zijn naar verwachting voor het einde van het 3e kwartaal in 2019 voltooid.