Jumbo trakteert 135 bedrijven op ijs

(Foto’s) Jumbo gaf in juli – toen het kwik steeds hoger opliep – het startsein voor een zomerse actie waarbij medewerkers van organisaties kans maakten op gratis ijs: voor zichzelf én hun collega’s. Een organisatie in de regio Weert en Stramproy – kwam als landelijke winnaar uit de bus. Om de heerlijke warme zomer die achter ons ligt op een passende manier af te sluiten, hebben de Jumbo ondernemers uit Weert en Stramproy besloten, niet alleen de winnaar, maar alle deelnemers aan de actie uit de regio op Raketjes en Cornetto’s te trakteren. Zo’n 135 bedrijven hebben de afgelopen tijd bezoek van Jumbo gehad.

De winnaar was blij verrast toen de ijsjes door Jumbo Heerschap & Jumbo Stramproy werden bezorgd en ze tussen de werkzaamheden door konden genieten van een heerlijke verkoelende traktatie. Jumbo ging ook langs bij Brownies & Downies, waar Anja had meegedaan aan de actie “Deze zomerse traktatie kwam voor iedereen als een heerlijke verrassing. Ontzettend leuk dat Jumbo al mijn enthousiaste en hardwerkende collega’s op een lekker ijsje trakteert. Ik vind dat ze dat dubbel en dwars hebben verdiend. Op deze manier sluiten we deze prachtige zomer samen op een goede manier af!”.

De komende dagen worden de laatste ijsjes afgeleverd. De bezorgers van Jumbo nemen de Raketjes en Cornetto’s mee en geven ze af als ze op pad gaan om boodschappen bij bedrijven of aan huis te bezorgen. “Dit is voor ons een mooie manier om te laten zien dat wij niet alleen bezorgen aan huis, maar óók bij bedrijven”, zegt Djarno Janssen van Jumbo Heerschap. Samen met zijn collega Bart Jenniskens van Jumbo Stramproy nam hij het initiatief voor de zomerse actie.