Weert heeft primeur met 3FM ‘Lifeline’

Dit jaar ziet 3FM Serious Request er anders uit. De radiozender heeft het Glazen Huis vaarwel gezegd en start nu met ‘Lifeline’. Weert heeft de primeur op 18 december.

Drie dj-teams gaan door Nederland lopen om actievoerders te bezoeken en dus door het hele land heen live radio te maken. Vandaag maakte 3FM bekend wie er gaan lopen én welke dorpen en steden ze aandoen! In Weert gaan de DJ’s Jorien Renkema en Rob Janssen van start. Zij beginnen in Weert en wandelen via plaatsen als Maarheeze, Sterksel, Ginderover, Boxtel, Gilze, Breda, Gorinchem, Lopik en Nieuwegein naar Utrecht.

Goed doel

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen ze dat voor drie doelen: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

In de week voor kerst (18-24 december) trekken er drie teams met 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan op een barre tocht door Nederland om op kerstavond hopelijk aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, de headquarters van de actie én natuurlijk de plek waar 3FM Serious Request begon in 2004.

Zij lopen van plaats naar plaats met als doel om jullie acties en evenementen te ondersteunen. 24 uur per dag maken zij live radio vanuit heel het land en zijn ze via livestreams online en op televisie te volgen.

Meer informatie via: via 3FM.nl/kominactie. Ook jij kan onderdeel worden van de Lifeline.

Kaart via 3FM.nl

Video via Youtube

https://youtu.be/lWOOuOD0ORY