Nieuwe ToyPro LEGO® winkel

Nederweert – ToyPro is al jaren een van de grootste LEGO® webshops ter wereld voor losse LEGO® onderdelen en minifiguren. Het afgelopen jaar heeft ToyPro haar bedrijfsruimte vergroot en is er tevens plaats gecreëerd voor een fysieke LEGO® winkel. 13 oktober wordt de nieuwe ToyPro winkel officieel en feestelijk geopend. Tijdens de opening is er de mogelijkheid om een exclusieve rondleiding door de bedrijfshal te volgen, de grootste automatische LEGO® treinbaan en snoepsorteermachine te bewonderen, en elke klant gaat naar huis met een leuk presentje.

ToyPro is een LEGO®webshop gespecialiseerd in de verkoop van losse LEGO® onderdelen en minifiguren. Na de oprichting in 2012 is ToyPro binnen enkele jaren gegroeid tot een van de grootste LEGO® online winkels ter wereld voor losse onderdelen.

Dit jaar heeft ToyPro een grotere bedrijfsruimte betrokken en het assortiment uitgebreid tot ruim 20.000 unieke LEGO® onderdelen en minifiguren. Daarnaast is de gekoesterde wens van de eigenaren Karin Wering en Dennis Schulinck voor een fysieke LEGO®winkel eveneens gerealiseerd. In de ToyPro LEGO®winkel zijn LEGO® sets te koop en tevens kunnen klanten een bestelling plaatsen voor losse LEGO® onderdelen en minifiguren.

Rondleiding en demonstraties

De nieuwe ToyPro LEGO®winkel wordt op 13 oktober feestelijk en officieel geopend onder het genot van een drankje en een hapje. Ook kunnen bezoekers een exclusieve rondleiding volgen door de bedrijfshal waar dagelijks honderden bestellingen worden samengesteld om vervolgens over de hele wereld verstuurd te worden. Daarnaast is de grootste automatische LEGO® treinbaan en snoepsorteermachine van Europa te bewonderen. Team Sioux.NET on Track bouwt deze 4 bij 3 meter grote ingenieuze LEGO® set live tijdens de opening. De slimme constructie bestaat uit verschillende, automatisch bewegende delen die met behulp van LEGO®Mindstorms samenwerken. De leden van Team Sioux.NET on Track vertellen graag hoe deze slimme constructie werkt. De officiële opening van de ToyPro winkel is daarom een uitgelezen kans om kennis te maken en meer te leren over LEGO®Mindstorms.

Ten slotte ontvangt elke klant die een aankoop doet in de winkel tijdens de opening een leuk presentje. ToyPro heet iedereen van harte welkom om op 13 oktober 2018 tussen 10:00 en 16:30 de officiële opening van de LEGO®winkel bij te wonen. De ToyPro winkel is gevestigd aan de Pannenweg 109B in Nederweert.