Theater de Huiskamer koopt pand

Op 29 oktober 2018 heeft Theater de Huiskamer het pand aan de St. Raphaelpad / Wilhelminasingel van Wonen Limburg gekocht. Theater de Huiskamer is na een huurperiode van ca 3 jaar eigenaar van het pand.

John Jacobs: “Deze aankoop helpt ons bij het verder ontwikkelen van ons Theater met haar unieke theaterconcept. Het is een beloning voor de energie die we er met zijn allen insteken”.

Na de opening in januari 2016 is er veel geëxperimenteerd met de programmering. Er tekent zich in toenemende mate een duidelijke signatuur af. Het publiek weet het Theater steeds gemakkelijker te vinden dankzij de brede programmering zoals Vrijdagavond Live, What the F Pubquiz en de dansavonden UpYouGo, maar ook de Vinyl Luisterspot op de zondagmiddag. De unieke Theateravonden met Try-out voorstellingen zijn inmiddels een groot succes.

Brian Voesten “Het optreden van Jo Harman in 2016 was fenomenaal, daar ben ik erg trots op. Dat ze 1 december 2018 nog een optreden verzorgt is erg bijzonder”. De balans staat na ruim 2 jaar al op 125, meer of minder bekende artiesten en of bands, die de weg naar de twee podia van Theater de Huiskamer wisten te vinden. Belangrijke hoogtepunten waren Javier Guzman, Kikkie Schippers, Hans Dulfer, Jo Harman, de Weerse Prei, en de Sara Decker group ft. Schadreck Pierre.

Marietta Jacobs: ‘Een mooie maar zeker bijzondere switch die mijn leven een andere invulling heeft gegeven. Het ontmoeten van met name altijd enthousiaste mensen die in ons Theater komen geeft me de meeste voldoening. Ik ben er trots op dat we met ons team van vrijwilligers een mooie toekomstbestendig creatief theater hebben kunnen realiseren in Weert’.

Renate Toorop: “Ik wil vooral Wonen Limburg bedanken voor het geven van vertrouwen en ons daarmee de mogelijkheid hebben geboden om onze ideeën te realiseren”

Nieuw is de gratis toegankelijke muziek en theatervoorstellingen op de donderdagavond. Voor meer informatie zie: www.theaterdehuiskamer.nl.