Op zondag 4 november gaat de “Hema IJzeren Man loop” weer van start. Deze keer wordt weer om 10.00 uur het startsein gegeven voor de 464e loop.

Op alle afstanden word op de gewijzigde startplek aan de Voorhoeveweg bij Dennenoord gestart. Buiten de Seniorenloop in de traditionale afstanden van 3,5 / 7,0 / 10,5 / 14,0 en 17.5 kilometer is er een speciale jeugdloop.

De jeugd gratis

Met de “Hema IJzeren Man loop” wil de organisatie op 4 november een jeugdloop organiseren voor de “Palmen Sport Prijzen”. Ze willen sporten bij de jeugd stimuleren. Gezond lopen in de buitenlucht. Dit kan elke eerst zondag van de maand bij de Weerter “Hema IJzeren Man loop”. Op zondag 4 november stellen ze daarom de jeugd centraal. Jongeren tot 17 jaar mogen dan gratis meedoen.

De organisatie wil de jeugd laten proeven aan deze loop. Ze starten met de jeugd tot en met 11 jaar voor de 1,3 en 2,5 kilometer loop. Jongeren van 12 tot en met 17 jaar kunnen 3,5 kilometer lopen. De jeugd loopt dan ook om de “Palmen Sport Prijzen”. De jeugd start die dag om 10.00 uur en de senioren enkele minuten later.

Iedereen kan inschrijven bij Dennenoord aan de Voorhoeveweg 2 in Weert van 9.00 uur tot 9.45 uur.