Bouwstart Park Zuytwillemsvaert

(Foto’s) De schop kan de grond in voor Park Zuytwillemsvaert aan de Werthaboulevard. Sterker nog, aannemer Jongen Bouw is al begonnen met de bouwwerkzaamheden.

Aan de voormalige Industriekade van Weert verschijnt een park met halfvrijstaande woningen met patiotuin, ruime appartementen, watervilla’s en stadswoningen. De woonomgeving gaat Park Zuytwillemsvaert heten. Een ambitieuze ontwikkeling, want de ruim 200 woningen en appartementen die hier gerealiseerd gaan worden, komen te liggen in een opvallend groene en waterrijke omgeving.

Huurwoningen

Het nieuwbouwplan betreft niet alleen maar koopwoningen. Vandaag maakte Wonen Limburg bekend dat ze het contract hebben getekend om 75 appartementen van aannemer Jongen Bouw over te nemen. Met deze overeenkomst kan de bouw definitief van start.

Schets van nieuwbouwplan

[nggallery id=’7227′]