Jumbo Heerschap en de Basketbal Academie Limburg (BAL) hebben de afgelopen weken gewerkt aan een mooie samenwerking tussen beide partijen. Jean van Kleef (BAL) en Stan Heerschap (Jumbo Heerschap) tekenden hiervoor afgelopen week een samenwerkingsovereenkomst. Om dit te vieren werd er gisteren namens Jumbo Heerschap een taart, gemaakt door Bakkerij Heerschap, aangeboden aan de basketbaltalenten.

Beide partijen vinden elkaar in de manier waarop naar talenten en presentatie gekeken wordt. 
Voor velen is het onbekend dat de Basketbal Academie op het hoogste niveau speelt. Heerschap vindt dan ook dat basketbal op topniveau in Weert meer aandacht mag krijgen. Jean van Kleef, vaste klant van Jumbo Heerschap Boshoven wiens zonen ook bij Jumbo Heerschap werken, herkent dat bij Jumbo Heerschap ook iedere dag topsport wordt bedreven om het de klanten naar de zin te maken. 
Een andere tak van ‘sport’, maar alle twee het doel om iedere dag de beste prestatie te leveren.

Sinds begin oktober maakt BAL gebruik van hun splinternieuwe bus. De oplettende kijker heeft wellicht het logo van Jumbo Heerschap al op de bus zien prijken. De bus wordt tevens ingezet tijdens diverse activiteiten van de academie. Jumbo Heerschap biedt de organisatie van deze sportieve activiteiten diverse gratis producten aan. Deze gesponsorde producten dragen bij aan een gezonde leefstijl van de basketbaltalenten.

Ook is het doel van de samenwerking om meer mensen naar de basketbalwedstrijden te laten kijken. Een uitstapje waarbij sport en plezier centraal staan. Blijf de Facebookpagina’s van beide partijen in de gaten houden voor leuke winacties!