Eindelijk! het is weer november. En dat betekent dat het mooiste seizoen van het jaar weer aan gaat breken. De vastelaovendj 2019 staat op het punt om geopend te worden.

In Tungelroy bij “De Bokkeriejers” is het de traditie om “de slaager” uit te roepen. Een aantal deelnemers hebben maanden geoefend op hun zelfgeschreven liedjes om er een vette Vasteloavendjskraker van te maken.

Zaterdag 10 november, nog net voor de 11e van de 11e start om 20.11 uur deze avond. Naast optredens van alle deelnemers in de strijd om de overwinning zal DJ Sill de avond muzikaal begeleiden en zorgen dat de sfeer er goed inzit. Als kers op de taart komen Beck Und Bauer en Richting Rex een optreden geven zodat het dak eraf gaat in Tungelroy.

De Bokkeriejers hebben er voor gezorgd dat de entree gratis is. De deuren van MFA Kimpeveld gaan om 20.00 uur open. Graag tot zaterdag.

www.debokkeriejers.nl