RTL SnowMagazine bij Colada

(Foto’s) Een cameraploeg van het tv-programma RTL SnowMagazine deed gisteren wederom Weert aan om opnames te maken bij Colada waar de vernieuwde wintersportafdeling geopend werd.

RTL SnowMagazine is een tv-programma waarbij men op zoek gaat naar de leukste skigebieden. Ook komen de wintersportspecialisten aan het woord over de eigenschappen van een ski of snowboard, -schoenen en accessoires. Sophie van Hoytema met het team van RTL SnowMagazine bezocht wintersportspecialist Colada voor de opname van een item over de laatste ontwikkelingen op het gebied van wintersport.

Viereenheid

Tijdens de opnames was er met name aandacht voor de zogenoemde viereenheid op het gebied van skiën bestaande uit; goed passende skisokken voorzien van extra padding op de drukplekken en met een vochtregulerende werking.

Op maat gemaakte skischoenzooltjes voor de juiste ondersteuning en doorbloeding van de voet, dit voorkomt verkrampingen onder de voet en koude voeten. Het zooltje is tevens de basis voor op maat gemaakte skischoenen, volledig naar de voet gevormd. Hierdoor behoren pijnlijke voeten tot verleden tijd en tevens zorgt voor betere overbrenging en controle over de ski’s. Hierop wordt door Colada een 100% fit garantie verstrekt. Daarnaast kwamen de laatste ontwikkelingen op het gebied van ski’s aanbod waarbij ook een juiste ski garantie wordt verstrekt door Colada.

Wintersportspecialist

Colada is specialist op het gebied van wintersport, met ook eigen verhuur van materialen en onderhoud in eigen werkplaats. Tijdens de opname was er ook uitgebreid aandacht voor een nieuwe volautomatische onderhoudsmachine voor ski’s en snowboards, welke normaal gesproken alleen in de skigebieden wordt aangetroffen. Door deze machine is de kwaliteit op zijn best en komen ski’s en snowboard er na behandeling weer als nieuw uit. De machine is zichtbaar in de winkel. Be je in de buurt ga dan even langs om het ervaren, het is een hele beleving.

De opnames worden uitgezonden op 25 november a.s. om 17:25 op RTL4.