Terugblik stage- en banenmarkt Budel

Budel – (Foto’s) Afgelopen week vond in de Zuiderpoort in Budel weer de jaarlijkse stage- en banenmarkt plaats, georganiseerd door Cranendonck Werkt.

Tijdens deze dag zochten werkgevers en werk- / stagezoekenden elkaar op om te kijken of er matches te maken waren. Het leverde veel positieve gesprekken op waar ongetwijfeld weer veel vervolggesprekken uit voort gaan komen.

Ruim 50 bedrijven (klein en groot) presenteerden zich om nieuw personeel aan te trekken. Ook het in Weert gelegen Lammers Beton, Gilde opleidingen en Kr8tig waren aanwezig op de banenmarkt, omdat zij allen een directe link met Cranendonck hebben. RTV Lokaal was de gehele dag live vanuit de stage en banenmarkt en verspreid over de dag vonden er meerdere korte presentaties van ondernemers plaats die ook heel leerzaam en interessant waren.

De organisatie kijkt terug op een druk bezochte en geslaagde stage en banenmarkt. Cranendonck werkt! wordt georganiseerd door het OCC, de gemeente Cranendonck en het BRAVO! College. Cranendonck werkt! is een platform waar bedrijven en talenten elkaar vinden.

Een bijdrage van Foto Hammie.