(Foto’s) De herstelwerkzaamheden voor de waterleiding op de Nassaulaan zijn iets uitgelopen. Er moest eerst een boom worden gerooid.

Dinsdagavond was er een waterleiding gesprongen op de Nassaulaan. WML startte meteen met de herstelwerkzaamheden er moest 5 meter transportleiding worden vervangen. Echter de locatie waar het lek zich bevond was nabij een boom. Om de herstelwerzaamheden te kunnen uitvoeren moest er grond worden weggegraven met als gevolg dat er instabiliteit van de boom zou optreden.

Er zat niets anders op dan de boom te rooien. De BTL Bomendienst werd opgeroepen die de boom in afzienbare tijd had verwijderd. Nadat de boom was weggehaald konden de monteurs van WML verder met de herstelwerkzaamheden. In eerste instantie was het de bedoeling dat de reparatie om 2.00 uur voltooid zou zijn. WML heeft die verwachting uitgesteld naar 6.00 uur.

Buurtbewoners kunnen gebruik maken van de noodwatervoorziening. Ter hoogte van Stadhouderslaan 4 is een standpijp geplaatst.