Ombouw naar Proeflokaal Bregje

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

(Foto’s) Momenteel is er een ware transformatie gaande op de Oelemarkt. In het voormalige discotheekpand (Carte Blanche / Club Eleven / Club 6001) komen twee restaurants: Proeflokaal Bregje en La Cubanita.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de transformatie. Het pand is van binnen gestript en opgesplitst. Proeflokaal Bregje is het eerste restaurant dat de deuren zal openen. Inmiddels zijn de wanden gezet, de leidingen gelegd en worden de wanden voorzien van stucwerk en tegels.

Proeflokaal Bregje komt in de voormalige Saloon (cafédeel) en waar de entree, hal en bar van de discotheek waren. De werkzaamheden voor de ombouw vorderen gestaag, maar er is nog veel werk te verzetten. Men verwacht begin volgend jaar de deuren van Proeflokaal Bregje te kunnen openen.

De opbouw naar La Cubanita volgt later volgend jaar en komt in het voormalige dansgedeelte en opslag van de toenmalige discotheek.

Bregje Wervingsevent

Het eerste evenement staat al op de planning, namelijk het Bregje Wervingsevent. Bregje zoekt horecatoppers en organiseert daarom op 5 januari een heel tof wervingsevent met o.a. het letterpak spel, biertapwedstrijd, borden opmaken en speeddaten. Wil jij ook komen werken bij Proeflokaal Bregje? Zorg dan dat je er die dag bij bent! Meld je aan via [email protected].

Meer over Bregje vindt je via: www.proeflokaalbregje.nl en www.facebook.com/proeflokaalbregjeweert/.

[nggallery id=’7355′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie