(Foto’s/video) Clement Group heeft Weert een kerstwensboom geschonken. Deze boom werd donderdag in de vooravond onthuld door wethouder Tessa Geelen op de Nieuwe Markt. De kerstboom werd door Clement Group in eigen fabriek vervaardigd van cortenstaal en is ruim vijf en een halve meter hoog en vier meter breed.

Je mag een mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wens in de brievenbus bij de kerstwensboom inleveren. Je kan dat ook doen via de website www.clement-weert.nl. Ook zijn er bij de HEMA in Weert speciale wensformulieren af te halen. Je mag echter niets voor jezelf wensen maar alleen voor een ander. Clement Group zal een aantal wensen in vervulling laten gaan.

Wethouder Tessa Geelen zette samen met Mart Clement de kerstwensboom in het licht en onthulde daarmee tegelijkertijd de nieuwe website van Clement Group: www.clementweert.nl.

Clement Group steekt zich namelijk in een nieuw jasje. Ook sluit de nieuwe bedrijfsnaam beter aan bij de verschillende disciplines. Clement Group is volop in beweging. De fabriek is de laatste jaren flink uitgebreid. Nieuwe projecten bieden nieuwe kansen en vragen nieuwe uitdagingen van de organisatie. Niet alleen in de fabriek, maar ook op kantoor is de professionaliteit daarom flink verstevigd. Hoog tijd om te laten zien waar Clement Group voor staat en waar Clement Group voor gaat. Metaaltechniek op topniveau!

De Kerstwensboom is een project dat Clement Group volledig heeft uitgevoerd, van ontwerp tot realisatie en plaatsing. Bovendien wordt de kerstwensboom door ons gedemonteerd, opgeslagen en volgend jaar opnieuw geplaatst. Een product waar we trots op zijn. Made in Weert.

Video via Youtube

https://youtu.be/I8L0KphheTQ

3 REACTIES

 1. Heel goed idee….! MART..!! Bedankt..!!!
  Ook het feit dat dit kunstwerk is gemaakt van cortenstaal, is uniek te noemen.
  Dit geenszins roestvaststaal, gedraagt zich wel als zodanig als roestvaststaal.
  Cortenstaal behoeft geen oppervlakte behandeling, zoals verzinken of schilderen.
  Het oppervlak van dit speciale staal vormt met de zuurstof in de lucht, op termijn een
  oxidelaag (Cu2Cr5Ni5Fe2O3) die verder ondoordringbaar is voor zuurstof.
  Er vormt zich na verloop van tijd op de huid van dit staal een beschermlaag voor verder roesten of oxideren te voorkomen.
  Hierdoor heeft het kunstwerk in de toekomst, ook verder geen onderhoud nodig.
  Kortom …een duurzaam kunstwerk..!!
  Enige nadeel is : de boom is niet groen maar bruin.

Comments are closed.