Kersthappening in beeld

(Foto’s) Samen met de jubilerende Philips van Horne organiseerden PSW, basisschool Aan de Bron en Kinderopvang Humanitas afgelopen donderdag een grote Kersthappening nabij het Aan de Bronpark.

Op elke locatie werden er, in een feeërieke kerstsfeer, talloze kerstproducten verkocht en waren er lekkernijen en drankjes te koop. Ook konden bezoekers diverse (kinder-)workshops volgen. Leden van scouting St. Maarten verzorgden de vuurkorven tussen de diverse gebouwen.

In de aula van de Philips van Horne vonden optredens plaats van het Weerter Mannenkoor. Ook de Kerkelijke Harmonie St.-Joseph 1880 gaf acte de présence. Leerlingen van de clusters muziek zorgden eveneens voor een sfeervolle muzikale omlijsting.

Vrijwilligers van het Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof waren aanwezig met diverse oude ambachten en docenten, cliënten van PSW, leerlingen van de Philips van Horne en Aan den Bron verzorgden een levende Kerststal. Bezoekers konden op de foto met de Kerstman tijdens een echte ‘Meet & Greet’. Diverse medewerkers liepen, verkleed in Anton Pieckstijl, rond om de kerstsfeer nog meer glans te geven. Bewoners van Woonzorgcentrum Hornehoof werden door leerlingen van de Philips van Horne opgehaald om in een rolstoel de Kersthappening bij te wonen.

Bekijk een sfeerimpressie (door Theo Van de Winkel).