Run op kaarten Q-Music The Party

Foto: Grote zaal Poort van Limburg (archieffoto)

Er komt een extra show van ‘Q-Music The Party Fout!’ in de Poort van Limburg.

Aanleiding is de stormloop op de kaarten voor de eerste show op vrijdag 25 januari. Binnen 1 uur tijd waren 1400 kaarten verkocht. Daarmee was het foute feestje in de Poort van Limburg volledig uitverkocht.

De organisatie besloot om een extra show te organiseren. Die gaat een week later plaatsvinden op vrijdag 1 februari. Dinsdagavond ging hiervoor de kaartverkoop van start en ook deze gaat snel. De Early Bird kaarten zijn inmiddels al uitverkocht. Er zijn voor de extra show wel nog reguliere kaarten te koop.

Over Q-Music The Party Fout!

Het feestje van Q-Music staat in het teken van dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen…

Meer informatie

https://www.facebook.com/events/520672491783554/