Sfeervolle lichtjestocht in Kelpen-Oler

Kelpen-Oler – (Foto’s/video) Honderden kaarsjes brandden dinsdagavond in de straten van Kelpen-Oler.

Vanuit basisschool St. Liduina werd de lichtjestocht georganiseerd. Tientallen leerlingen van de school maakten samen met ouders en familie een gezellige wandeltocht door het dorp. Een tocht voor alle inwoners van Kelpen-Oler waarbij men diverse stopplaatsen kon bezoeken.

Voorafgaand aan de tocht kregen de kinderen een ballon met daarin een lampje overhandigd. Vervolgens ging met op pad door de lint van kaarsjes die hen naar de stopplaatsen leidden. Bij elke stopplaats konden de wandelaars een verrassing verwachten. Van een muzikaal optreden tot warme chocolademelk. Ook werden er verschillende scènes uit het Kerstverhaal nagespeeld.

Bekijk een sfeerimpressie.

Video via Youtube

https://youtu.be/jDA_5GpEyhc

[nggallery id=’7383′]