Jubilarissen ZPC De Rog gehuldigd

Foto (vlnr): Leen Wessels, Anita Nelissen en Geert Vanlier

Maandag zijn bij ZPC De Rog drie leden gehuldigd.

Anita Nelissen en Geert Vanlier zijn beiden al 25 jaar actief zwemlid en hebben hiervoor een passende onderscheiding mogen ontvangen. Met name Anita zet zich ook in als “lief en leed” vrijwilliger om de leden van de trimafdeling te voorzien van passende attenties bij bijzondere gelegenheden.

Een derde jubilaris is Leen Wessels. Leen is al 40 jaar lid van de zwemclub, eerst bij de waterpolo, later ook bij de trimafdeling. Binnen deze afdeling is Leen van onschatbare waarde. Als coördinator enthousiasmeert hij de deelnemers, staat altijd voor hen klaar en organiseert hij diverse uitstapjes naast het zwemmen. Deze inzet wilde het bestuur, naast zijn 40 jarig lidmaatschap extra belonen met de Gouden Rogspeld.