4658 euro voor het Vergeten Kind

Algemeen Altweerterheide Dorpen Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Het is de Week van het Vergeten Kind. In deze week wordt er speciale aandacht gevraagd rondom kwetsbare kinderen in Nederland. Ook de scholen van Stichting Eduquaat hebben aandacht besteed aan het vergeten kind.

Op 20 november vorig jaar zijn op alle scholen vergeet-me-nietjes gezaaid en is het startschot gegeven voor de actieperiode. Iedere school had eigen acties op touw gezet. Van sponsorloop, mandarijnenverkoop, kaartenacties, tot spullen maken en verkopen samen met de bewoners van een woonzorgcomplex.

Dinsdagmiddag werd op basisschool Sint Jozef in Altweerterheide het eindbedrag van deze acties bekend gemaakt. Voorafgaand aan de bekendmaking vertelden de kinderen aan het grote publiek wat hun activiteit was dat ze hadden georganiseerd. De kinderen hadden gezamenlijk maar liefst 4658 euro opgehaald voor het goede doel. Het bedrag werd bekend gemaakt in het bijzijn van July Dijkman van de Stichting van Het Vergeten Kind.

[nggallery id=’7521′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie