Minder Intercity’s vanwege sneeuwval

Moet je morgen, 30 januari, met de trein reizen? Houd dan rekening met de maatregelen die de NS en ProRail nemen vanwege de verwachte sneeuwval. Net als op 22 januari wordt de dienstregeling aangepast die ook effect heeft voor de treinreizigers in Weert.

Tijdens een aangepaste dienstregeling rijden er minder treinen dan op een gewone werkdag. Door deze aanpassing ontstaat er meer ruimte om eventuele problemen op het spoor snel op te vangen en zijn wij in staat betrouwbare reisinformatie aan onze reizigers te bieden.

Houd rekening met een langere reistijd en, met name tijdens de spits, drukte in de trein. Op sommige trajecten hebben reizigers een extra overstap. Plan voor een zo actueel mogelijk advies uw reis kort voor vertrek.

De belangrijkste aanpassingen zijn:

Minder Intercity’s gehele dag

Alkmaar/Schagen – Amsterdam – Utrecht – Weert – Sittard
Amersfoort – Deventer
Amsterdam – Den Haag CS
Breda – Dordrecht
Dordrecht – Lelystad Centrum
Den Haag CS – Utrecht
Nijmegen – Utrecht – Schiphol
Rotterdam – Utrecht

Plan je reis via www.ns.nl of via de NS-app.