De toekomst voor de Nieuwe Markt ziet er steeds positiever uit. Niet alleen krijgt de entree van de Muntpassage een facelift, er gaan zich ook nieuwe horecazaken vestigen.

Momenteel is de Muntpassage een bouwput geworden en plakt er hier en daar papier tegen de ramen. Dat betekent dat er vernieuwing in het verschiet ligt. Zo is lunchroom ‘Een goed idee’ overgenomen. Achter de dichtgeplakte ramen wordt momenteel hard gewerkt aan de vernieuwing zodat binnen afzienbare tijd de nieuwe “luncherie” kan worden geopend.

Ook het voormalige cafetariapand van ‘Plein 20’ krijgt na maanden van leegstand een nieuwe invulling. Ook hier plakken sinds deze week papieren tegen het raam en wordt de komst van Fish to Go aangekondigd. Dat betekent dat na jaren van afwezigheid weer een viszaak in de binnenstad zal zijn gevestigd.

De Nieuwe Markt staat dus een positieve impuls te wachten. Ook de gemeente Weert levert haar bijdrage en heeft reeds aangekondigd het plein te gaan vergroenen.

2 REACTIES

Comments are closed.