(Foto’s) Donderdag 31 januari opende Proeflokaal Bregje in Weert officieel haar deuren. Burgemeester Heijmans was aanwezig om de officiële handeling te verrichten.

Proeflokaal Bregje is een restaurant in een moderne sfeer waar lekker eten voor een betaalbare prijs centraal staat. De Weerter vestiging van Proeflokaal Bregje is de 24e vestiging in Nederland. Met zorg bereide gerechten voor een betaalbare prijs zorgt ervoor dat Bregje toegankelijk is voor iedereen. Op maandag t/m donderdag geniet je van een driegangendiner voor €14,50 en van vrijdag t/m zondag kun je een driegangendiner eten voor €16,50.

Proeflokaal Bregje Weert is elke dag geopend vanaf 17:00 en is gevestigd aan de Oelemarkt 11, het pand waar eerder diverse nachtclubs hun intrek gehad hebben. Het restaurant biedt plaats aan 140 gasten.

Meer informatie en reserveren kan via: https://www.proeflokaalbregje.nl/uit-eten-in-weert

5 REACTIES

  1. woerom mot doa eedere kieer de burgemeister bie betrokke weare…om unne nog groeetere tesla te rieje??? en mer zwei-je en lache…

  2. 140 gasten? En zo goedkoop? Ik gun ze het allerbeste maar denk niet dat je op je gemak kan dineren. Druk en een hoop herrie, want elke Tinus zal daar wel met het hele gezin heen gaan.

  3. Interessante prijzen voor de kleinere beurs en Tinus. Ook daar is natuurlijk een markt voor zelfs in onze welvaartsstaat. Wellicht maakt het de Oelemarkt een beetje bruisend. Veel succes in ieder geval.

Comments are closed.