Bregje aan de Oelemarkt wordt komend jaar Heinde

Na vijf mooie jaren sluit Bregje Weert na de kerstvakantie haar deuren aan de Oelemarkt. Maar geen zorgen voor de mensen die graag gaan uiteten in Weert, want na een korte verbouwing van vier weken staat er iets nieuws te gebeuren op dezelfde locatie. Maak kennis met ‘Heinde Weert’.

Op 8 januari zal Bregje in Weert definitief sluiten, waarna de transformatie naar Heinde van start gaat. Heinde introduceert een concept waarbij gasten onbeperkt kunnen genieten van diverse gerechtjes voor een vaste prijs, inclusief drankjes. Op doordeweekse dagen (maandag tot en met donderdag) bedraagt de prijs €37,50, terwijl dit in het weekend (vrijdag tot en met zondag) €42,50 is.

Wat staat er op de kaart?

Het menu van Heinde is een culinaire reis rond de wereld, met een uitgebreide selectie van kleine (tapas)gerechtjes. Van klassiekers zoals mosterdsoep en kaaskroketjes tot exotische lekkernijen zoals Beef Tataki en Surinaamse kipkerrie. Ook Nederlandse favorieten als frikandelletjes speciaal en curryworst zijn van de partij. Ook bij de desserts is de keuze groot. Van spekkkoek tot tiramisu en van vers fruit tot een amarena slof. Een kijkje nemen op de menukaart kan via: https://wdg.li/2ciaclj.

Andere restaurants

Heinde heeft al met succes restaurants geopend in dertien andere Nederlandse steden, waaronder Den Bosch, Delft, Rotterdam en Veenendaal. Het nieuwe Heinde-concept streeft ernaar een plek te creëren waar gasten bij binnenkomst direct een gevoel van ontspanning ervaren. Of het nu gaat om een intiem diner voor twee, een gezellige familiebijeenkomst, of een informele borrel, Heinde Weert wil een gezellige, warme plek zijn waar iedereen met open armen wordt verwelkomd.


Dit bericht is ook gedeeld via het WhatsApp-kanaal van WdG. Wil je ook via WhatsApp op de hoogte blijven van de belangrijkste berichten? Volg WdG via deze link.