Op 1 april reikt Konnekt’os hem weer uit, die felbegeerde (tweejaarlijkse) prijs voor het bedrijf dat het meest vooruitstrevend is op het gebied van sociaal ondernemen.

Alle bedrijven in Midden-Limburg en Cranendonck die maatschappelijk verantwoord ondernemen, kunnen meedingen naar deze prijs. De prijs is in het leven geroepen om MVO onder werkgevers en MKB in onze regio te stimuleren, Best Practices te belichten en koplopers in het zonnetje te zetten. Founders en partners van Konnekt’os – maar ook bedrijven die (nog) geen partner zijn – maken kans op de prijs.

Wat levert het uw bedrijf op?

De verkiezing levert hoe dan ook publiciteit en niet te vergeten bedrijfstrots op. Indien je doordringt tot de halve finale, ontvang je bovendien professioneel advies om nóg meer uit jouw MVO-beleid te halen. Mocht je de finale halen, dan maken ze daarnaast kosteloos een bedrijfsfilm voor jouw organisatie en de winnaar mag zich twee jaar lang de meest Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van Midden-Limburg en Cranendonck noemen!

Hoe werkt het?

Dit jaar gaat het net iets anders dan voorgaande jaren. Ditmaal is zelf aanmelden niet nodig, maar wórdt jouw bedrijf aangemeld door een team van Konnekt’os. In het team zitten o.a. afgevaardigden van het WSP, Westrom, Risse Groep en Werk.Kom. Tevens is er een professionele jury samengesteld bestaande uit de winnaar van de vorige MVO-prijs en vertegenwoordigers van een aantal gerenommeerde bedrijven uit de regio. Je hoeft (nog) géén partner van Konnekt’os te zijn om mee te dingen naar de prijs.

Wie weet behoor je tot de genomineerden! Wil je meer weten over de MVO-prijs, de selectiecriteria en het proces? Kijk op www.konnektos.nl.