Voorbereiding voor Toons Toppers 2019

Algemeen Informatie Weert Reageer 3 min. leestijd

Dit jaar gaat voor de zevende keer in successie een team van Toons Toppers de magische berg de Mont Ventoux beklimmen. Op dinsdag 12 februari organiseert het Toon Hermans Huis Weert een informatieavond. Wil je meer weten over deze beklimming meld je dan aan voor deze informatiebijeenkomst via [email protected] met daarbij je naam en telefoonnummer. Bellen kan natuurlijk ook: 0495 541 444

Samen naar de top

Wanneer je te horen krijgt dat je kanker hebt, staat je vaak een lange en moeilijke weg te wachten. Met de nodige kronkels onderweg en spreekwoordelijke pieken en dalen, niet wetende waar je gaat uitkomen. Ieder jaar organiseert het Toon Hermans Huis Weert een onvergetelijke ervaring voor iedereen die weet hoe het is om die moeilijke weg af te leggen. Samen fietsen of wandelen we naar de top van de Mont Ventoux. Een prachtige positieve ervaring na een moeilijke periode, waarbij je je lichaam en geest letterlijk in beweging zet.

In 2019 gaan we voor de zevende keer samen naar de top! De voorgaande jaren zijn de deelnemers steeds thuisgekomen met onuitwisbare herinneringen aan dit unieke evenement. Letterlijk met een lach en een traan. Wil jij na de diagnose kanker jezelf uitdagen, heb je iemand aan kanker verloren of draag je anderen in deze situatie een warm hart toe? Fiets of loop dan met ons mee! Door mee te doen haal je een bedrag op dat ten goede zal komen aan het KWF en het Toon Hermans Huis Weert. Zo help je niet alleen jezelf maar ook anderen die met deze ziekte te maken krijgen.

Goede voorbereiding

We bedwingen de Mont Ventoux op 5 en 6 september 2019. Dit kan uiteraard niet zonder een goede voorbereiding, waarmee we op tijd willen beginnen. Begin april start het informatie- en trainingsprogramma. Toons Toppers worden begeleid en getraind door een ervaren team. Voor de fietsers bestaat het programma uit wekelijks samen trainen, de wandelaars doen dat eenmaal per twee weken. Beide groepen trainen eenmaal per maand in het heuvelachtige zuiden van Limburg. Verder wordt het programma aangevuld met andere sportactiviteiten, voedingsadvies en algemene informatie over de Mont Ventoux en het evenement.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie