ZvWeert 6 bekroond tot kampioen

Kampioenen Reageer 1 min. leestijd
Foto via ZvWeert

Afgelopen maandag 22 april werd het zesde team van ZvWeert bekroond tot kampioen in de derde divisie van het zaalvoetbal.

In een seizoen vol onverwachte wendingen en spectaculaire wedstrijden heeft ZvWeert 6 zich weten te onderscheiden door kampioen te worden met maar liefst 142 doelpunten. Dit indrukwekkende doelsaldo gaf de doorslag en bracht het team naar de toppositie in de competitie van de derde klasse.

De ploeg, bekend om zijn sterke en gezellige teamgeest, heeft dit resultaat met hard werken en een flinke dosis doorzettingsvermogen weten te behalen, mede dankzij sponsoren en supporters. Die zijn altijd welkom om zich te melden via [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie