Update 13.06 – Zondagmiddag werd in het kanaal bij de Noordkade een lichaam aangetroffen. Onderzoek heeft uitgewezen dat het om een vermiste 22-jarige man uit Weert ging. De politie is nog altijd druk doende met het onderzoek en zoekt getuigen, twee jongemannen in het bijzonder.

De politie zoekt twee jongemannen die zaterdagnacht, volgens getuigen tussen 3.15 en 3.45 uur op de Stadsbrug bij het kanaal stonden. Weet jij om wie het gaat? Ben je het zelf geweest of heb je meer informatie? Neem dan contact op met de politie Weert via 0900-8844.

Update

De getuigen hebben zich gemeld, zo meldt de politie woensdagmiddag.

3 REACTIES

  1. @ slumme henderik……
    Vanaf sluis 15 tot en met sluis 16 infrarood camera’s met warmte beeld plaatsen, dat koppelingen aan een geautomatiseerd programma
    Die in melding maakt zodra er iemand in het kanaal valt 😉

  2. U bedoelt zoiets als de wildwaarschuwing op het laatste stuk van de Bocholterweg? Even laten uitleggen door technici of dat mogelijk is, anders gaat misschien bij iedere reiger of andere visser, het alarm af.

Comments are closed.