SP in actie voor ravotterrein Boshoven

De Weerter SP is in actie gekomen voor een veilig en prettig ravotterrein voor honden op Boshoven. Hondenbezitters die gebruik maken van het ravotterrein aan de Ravenburg aan de turborotonde op Oda wachten al jaren op het nakomen van afspraken door de gemeente, zo meldt de politieke partij.

Leden van de SP zijn in actie gekomen om de gemeente op te roepen afspraken alsnog na te komen. 

Aandachtspunten

1. de afscheiding tussen ravotterrein en geleiderail. De afscheiding die nu geplaatst is wordt vervangen voor een afscheiding waarbij het niet mogelijk is voor honden om de weg op te schieten.
2. De gemeente egaliseert de grond van het ravotterein.
3. De gemeente houdt de groei van struiken naast de Eindhovenseweg beperkt, waardoor het veld toegankelijk blijft voor het uitlaten van honden.

Ben je gebruiker van dit ravotterrein en wil je deze eisen ondersteunen, dan kun je mailen naar [email protected] Dinsdagmiddag was er een bijeenkomst bij het terrein. Heb je dat gemist, dan ben je vanavond, woensdag 27 februari om 18.00 uur van harte welkom. Je kan dan de oproep ook ondertekenen. Men wil de oproep zo veel als het kan ondersteunen.