Traumahelikopter in Weert

(Foto’s) Woensdagnacht zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Harry Neijnensstraat in Weert.

De situatie was zo ernstig dat ook een Officier van Dienst Geneeskunde (OvD-G) en een traumahelikopter werden opgeroepen. De helikopter landde vervolgens op een akker naast de kruising Ringbaan-Noord / Laarderweg. ‘s Nachts landt de helikopter buiten de bebouwde om de geluidsoverlast zoveel mogelijk te beperken en de nachtrust niet te verstoren.

Het slachtoffer werd per ambulance overgebracht naar de landingslocatie van de traumaheli. Hier boden de trauma-arts en verpleging medische bijstand waarna het slachtoffer per ambulance is overgebracht naar een ziekenhuis. Over de toedracht van het incident worden verder geen mededelingen gedaan.