‘Van alles wa merret’ in Budel

Budel – Het Budels Gemengd Koor (BGK) heeft een uitstekende reputatie wat betreft de organisatie en de gezelligheid van haar rommelmarkten.

Na de gewone rommelmarkt in september is het weer tijd voor de “Van-alles-wa-merret” in maart. Op de “Van-alles-wa-merret” ben je zelf de marktman of vrouw en kun je zelf jouw eigen overcomplete spullen verkopen en bepaal je ook zelf jouw prijs. Begin met het opruimen van jouw zolder en kasten en haal alle overcomplete of overbodig geworden spullen weg. Dat geeft lucht en een opgeruimd gevoel. Helemaal “zen” wordt je daarvan.

Huur één of twee tafels (of méér) en kom op een leuke manier van deze spullen af. Denk aan speelgoed, kleding, tassen, sieraden, zelfgemaakte kunst en huisvlijt, hobbyproducten, brocante, sportartikelen, huisgemaakte jam of honing, boeken, cd’s, antiek en curiosa, verzamelingen. Kortom: de spullen die je zelf niet meer nodig hebt maar waar een ander vaak heel blij mee is. Ontdek hoe leuk het is om voor één dag marktkoopman- of vrouw te zijn.

Je steunt tevens het Budels Gemengd Koor door een tafel bij hen te huren. Je het een gezellige dag, houdt er een mooie cent aan over en jouw spullen krijgen een tweede leven. Iedereen blij!

Locatie en tijdstip

De “Van-alles-wa-merret” wordt gehouden in Gemeenschapshuis de Borgh, Dr. Ant. Mathijssenstraat 15 te Budel op zondag 24 maart 2018 en duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Doe mee, samen met jouw buurvrouw, vriend, vriendin of familielid en maak er samen met BGK een gezellige dag van.

Kijk meteen op de website www.budelsgemengdkoor.nl onder het kopje “Van alles wa merret” en lees alles over de voorwaarden en de huurprijs en vooral: meld je snel aan.