75 jaar FC Oda dus tijd voor een reünie

Op 30 mei aanstaande bestaat voetbalvereniging FC Oda 75 jaar. Dit wordt op vrijdag 31 mei gevierd.

Er worden op deze feestdag diverse activiteiten georganiseerd op Sportpark Boshoven voor alle (oud) leden en belangstellenden die FC Oda een warm hart toedragen. Een van deze activiteiten is het organiseren van een reünie van (oud) leden.

Op vrijdag 31 mei vanaf 17.00 uur kun je als (oud) lid je makkers van vroeger nog eens ontmoeten en herinneringen ophalen over je teamgenoten, je trainers, het (net gemiste) kampioenschap, dat ene mooie doelpunt enz. enz. Kortom het wordt een dag waar je bij moét zijn en een dag die je niet mag missen.

Uiteraard wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd. Om het geheel in goede banen te leiden wordt je als deelnemer gevraagd om je aan te melden op de Oda webite https://www.fcoda.nl/575/aanmelden-fc-oda-reunie-2019/ en een bedrag van € 7,50 te storten op rekeningnummer NL35 RABO 0176 9616 66 ten name van FC Oda. Voor dit bedrag ontvang je enkele consumptiemunten en een leuke herinnering aan deze unieke reünie.

Op de FC Oda site worden de (oud) leden vermeld die zich al hebben aangemeld, dus zorg dat ook jouw naam er snel bij staat en neem contact op met vroegere voetbalmakkers die je nog in je adressenbestand hebt staan en die je graag ook zou willen uitnodigen. Ook zij kunnen zich via de Oda site aanmelden voor de reünie. Zo probeert FC Oda er een mooie happening van te maken, die je niet snel zult vergeten.