Dimass Group partner van CLV

Dimass Group BV uit Haelen is de nieuwe partner van het Centrum voor Logistiek Vakmanschap (CLV) van Gilde Opleidingen, met vestigingen in Venlo en Weert.

Het Centrum voor Logistiek Vakmanschap van Gilde Opleidingen wil samen met logistieke bedrijven een antwoord geven op de stijgende vraag naar goed opgeleide logistieke medewerkers. Er wordt reeds samengewerkt met 20 gerenommeerde bedrijven uit de Noord en Midden Limburg.

Dimass, een specialist op het gebied van Europees e-fulfilment (de volledige logistiek achter een webshop), verbindt zich voor een periode van twee jaar aan het Centrum voor Logistiek Vakmanschap (CLV). Donderdag 14 maart werd de samenwerking bekrachtigd en tekende Peter Walraven, directeur van de Dimass Group, in Haelen de samenwerkingsovereenkomst.

Dimass zet zich in om het onderwijs van de opleiding Manager Transport & Logistiek (mbo-niveau 4) aantrekkelijker te maken en naar een hoger niveau te tillen. Dit gaat men doen door o.a. gastlessen, werkcolleges en bedrijfsbezoeken te organiseren en samen praktijkcasussen te ontwikkelen.

Blij met partner Dimass

Bart Driessen (CLV): “Wij zijn echt zeer blij dat we Dimass als partner hebben kunnen toevoegen. Een mooi bedrijf in Midden Limburg waar we in Weert twee jaar geleden gestart zijn met logistieke opleidingen. Directeur Peter Walraven heeft de eerste gastles al met verve gegeven”.

Peter Walraven (Dimass): “Deze samenwerking is voor Dimass Group ook super! Het is voor ons erg belangrijk om stageplekken te creëren en voldoende gekwalificeerde medewerkers te vormen. Binnen ons bedrijf krijgt een stagiair een ambassadeur die de stagiair gaandeweg de theorie in praktijk eigen maakt. Dit is voor ons een goede manier om aan de toenemende vraag naar logistieke experts binnen ons bedrijf te voldoen. De fulfilmentmarkt is een sterk groeiende markt. Steeds meer consumenten bestellen online en geven deze markt extreme groeipercentages mee. Dimass profiteert daar, met dubbele groeicijfers, meer dan evenredig van.”