Brand in loods in Helden

112 Regio WdGlab Reageer 1 min. leestijd

Helden – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn maandagavond gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Zandberg in Helden.

Het betrof een boerderij met inpandige loods. In de loods bevonden zich diverse landbouwvoertuigen, materialen en gereedschappen. De brand was uitslaand met flinke rookontwikkeling. Hierdoor is opgeschaald naar middelbrand en later naar grote brand. De brand was snel onder controle en het sein brandmeester werd naar ongeveer een half uur gegeven.

De brand heeft diverse gereedschappen en materialen beschadigd. De inpandige loods heeft brand-, rook- en waterschade opgelopen. Het woonhuis heeft tijdens de brand geen schade opgelopen. De bewoners zijn bij de buren opgevangen en kunnen terug naar hun woning. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Video via Youtube

https://youtu.be/uFvFYkY03fg

Dit bericht is onderdeel van de proef met de regioverbreding van WdG.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie