Gratis concert Weerter jeugdorkesten

Op zaterdag 23 maart vindt in het gebouw van Het College aan de Parklaan het concert Play-In The Music plaats. Dit is een initiatief van de zes Weerter harmonie- en fanfareorkesten.

Voor alle leerlingen en jeugdleden van deze orkesten wordt een muziekdag georganiseerd. De hele middag oefenen de jongeren in groepjes en gezamenlijk de muziekstukken. ’s Avonds om 19:00 uur geven ze een concert. Kom je ook? De toegang is gratis.

Muziek maken is leuk, samen muziek maken is leuker. Altijd al eens willen proberen of je aanleg hebt voor trompet, fluit of slagwerk? Kom dan 23 maart kennismaken met de Weerter jeugdorkesten. Je mag zelf diverse muziekinstrumenten uitproberen na afloop van het concert. Muziek als hobby: voor ieder kind betaalbaar.

Wist je dat je als jeugdlid via de fanfare of harmonie gratis een muziekinstrument kunt lenen? En dat je korting krijgt voor je muzieklessen bij het RICK? Zo wordt muziek maken voor iedereen betaalbaar. Ouders met een laag inkomen (maximaal 120% van het bijstandsniveau) die wonen in de gemeente Weert kunnen voor hun kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar een beroep doen op de stichting Leergeld Weert e.o. voor de contributie. Na afloop van het concert geven we je graag antwoord op al je vragen. Samen muziek maken is leuk, leerzaam en gezellig.