‘Herstikke’ gezellig in Tungelroy

Algemeen Dorpen Tungelroy Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Maandagochtend ging de rode loper uit in Tungelroy. Om 10.00 uur gingen de deuren open van MFA Kimpeveld voor het ‘herste aete’.

Het werd een herstikke gezellige ochtend in het Bokkerieëk. De Bokkeriejers legden samen met de uitbaters van MFA Kimpeveld de nodige (700!) speklappen (in het dialect: herste) op de grill. Prins Ron I van de Bokkeriejers had iedereen uitnodigt om gezellig aan te sluiten en daar was ook veelvuldig gehoor aan gegeven.

Tijdens het ‘herste aete’ werden ook onderscheidingen uitgedeeld. Het Snupperplènkske was dit jaar voor prins Jop I van de Zoatmaale uit Stramproy. Patrick van de ‘verkusleijer’ ging er met de wisseltrofee vandoor en dan was er nog de ‘Plánk veur de kop medalie’. Deze was voor Marij van Jan van Sjruuers Theike.

Bekijk eens sfeerimpressie.

[nggallery id=’7616′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie