Hof van Keent opent de deuren

Algemeen Uitgelicht Weert 8 reacties 2 min. leestijd

(Foto’s) Tegenover de Sint Annamolen aan de Keenterstraat kun je vanaf komende week goed vertoeven bij het nieuwe Hof van Keent. Op 3 april 2019 gaan de deuren open van de nieuwe horecazaak. Zondag mochten de eerste nieuwsgierigen al een kijkje komen nemen en proeven wat de nieuwe aanwinst van Weert te bieden heeft.

Een jaar geleden werd gestart met de realisatie van het Hof van Keent. Een oude schuur werd door de initiatiefnemer, familie en vrienden gestript en van de grond af omgebouwd tot horecagelegenheid. Naast het schuur ligt een grote moestuin. In deze moestuin worden de biologische groenten en kruiden geteeld die in de gerechten worden verwerkt.

Het zijn overigens geen onbekenden voor de horecawereld die dit nieuwe initiatief zijn gestart. Diegenen die het Hof van Keent zullen bezoeken herkennen wellicht een aantal gezichten van Brasserie Gruuëts, de eerste zaak die Tom Heijmans in Weert startte. Ook bij het Hof van Keent wordt hij bijgestaan door bekenden uit het Gruuëts-team waaronder zijn partner en familie.

Op woensdag 3 april gaan de deuren open voor het grote publiek. Je kan er gaan genieten van een kopje koffie & vlaai of een lekkere maaltijd na een wandeling of fietstocht.

Meer informatie: https://www.facebook.com/HofvanKeent/ en https://hofvankeent.nl/.

[nggallery id=’7709′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
8 reacties