(Foto’s) Tegenover de Sint Annamolen aan de Keenterstraat kun je vanaf komende week goed vertoeven bij het nieuwe Hof van Keent. Op 3 april 2019 gaan de deuren open van de nieuwe horecazaak. Zondag mochten de eerste nieuwsgierigen al een kijkje komen nemen en proeven wat de nieuwe aanwinst van Weert te bieden heeft.

Een jaar geleden werd gestart met de realisatie van het Hof van Keent. Een oude schuur werd door de initiatiefnemer, familie en vrienden gestript en van de grond af omgebouwd tot horecagelegenheid. Naast het schuur ligt een grote moestuin. In deze moestuin worden de biologische groenten en kruiden geteeld die in de gerechten worden verwerkt.

Het zijn overigens geen onbekenden voor de horecawereld die dit nieuwe initiatief zijn gestart. Diegenen die het Hof van Keent zullen bezoeken herkennen wellicht een aantal gezichten van Brasserie Gruuëts, de eerste zaak die Tom Heijmans in Weert startte. Ook bij het Hof van Keent wordt hij bijgestaan door bekenden uit het Gruuëts-team waaronder zijn partner en familie.

Op woensdag 3 april gaan de deuren open voor het grote publiek. Je kan er gaan genieten van een kopje koffie & vlaai of een lekkere maaltijd na een wandeling of fietstocht.

Meer informatie: https://www.facebook.com/HofvanKeent/ en https://hofvankeent.nl/.

9 REACTIES

  1. Zonde van het geld dat er in gedouwd is, maar vrees dat het niks gaat worden.
    Geen uitstraling en te ver uit alle richtingen.

  2. Speak for yourself. Voor mij is ‘t tien minuten fietsen. Te voet is het ook prima te doen, zeker als het lekker weer is. Lekker wandelen, drankje doen en weer terug. Ik zie het wel zitten hoor!

  3. Ik zie een mix van (groente) verkoop en horeca, verrassend , een kans van slagen waard. Denk dat de wintermaanden lastig worden maar hopelijk maken ze een goede start. Succes!

Comments are closed.