Kindcentrum zoekt ‘meedenkers’

De visie van Kindcentrum Kansrijk is helder. We zoeken nu mensen die graag mee willen denken vanuit hun rol als ouder en/of professional om samen mét ons Kindcentrum Kansrijk verder vorm te geven.

Vanuit de informatiebijeenkomsten zijn er al diverse aanmeldingen binnen door ouders maar óók door professionals. Denk hierbij aan onder andere een jeugdpsycholoog, pedagogisch medewerkers, leerkrachten, coach/trainer communicatie, bestuurder en kindercoach.

De eerste ‘meedenk’ bijeenkomst is op maandagavond 15 april a.s. Om 19:45 is de inloop met koffie en thee. Om 20:00 uur starten we en de bijeenkomst duurt tot uiterlijk 21:15 uur.
Deze bijeenkomst vindt plaats bij PSW. Het adres is: Graafschap Hornelaan 88 in Weert.

Heeft u interesse om mee te denken en samen mét ons Kindcentrum Kansrijk verder vorm te geven? Kom dan naar de ‘meedenk’ bijeenkomst toe! Graag even aanmelden per email bij [email protected] Vermeld hierin jouw naam en of je als ouder en/of professional mee wil meedenken en vanuit welk vakgebied.

Ook als jouww vakgebied al is aangemeld; schroom vooral niet om u zelf aan te melden. ‘It takes a village to raise a child’, dus ze zien je graag verschijnen!