Lentefair voor Stichting OntspanWater

Het begin van de lente, dat mag gevierd worden! Talloze regionale ondernemers slaan daarom de handen ineen om jong en oud op zondag 7 april een gezellige middag te bezorgen.

Met diverse kraampjes, proeverijen, workshops, optredens, een springkussen én een spannende loterij is er voor iedereen genoeg vertier! De entree is gratis en de opbrengst van de loterij gaat naar het goede doel Stichting OntspanWater. Zondag 7 april van 12:00 uur tot 16:00 uur bij Judith’s Dance Point aan de Kessenichstraat in Weert.

Judith’s DancePoint

Initiatiefnemer van deze lentefair is Judith van der Staay, eigenaresse van Judith’s Dance Point. Zij vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de maatschappij door zowel kinderen als volwassenen een lach op hun gezicht te bezorgen. Dit doet ze niet alleen in haar vele dans- en sportlessen, maar ook door evenementen te organiseren.

Voor zondag 7 april heeft zij diverse ondernemers uit Weert en omstreken uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan deze bruisende lentefair. Zo zullen er diverse kraampjes, workshops en proeverijen zoals een bierproeverij en wijnproeverij zijn. Ook de kinderen vermaken zich deze middag uitstekend, op het springkussen of bijvoorbeeld door zich te laten schminken. Daarnaast zullen de leerlingen van Judith’s Dance Point diverse optredens peuterdans, kleuterdans en streetdance verzorgen.

Loterij voor Stichting OntspanWater

De lentefair wordt extra spannend dankzij een grote loterij. Deelnemers maken kans op diverse mooie prijzen, zoals een gratis danscursus of massage. De opbrengst van deze loterij gaat naar Stichting OntspanWater. Zij zijn druk bezig om tegenover Judith’s Dance Point een therapeutisch warmwaterbad te realiseren. Dit bad zal volledig toegankelijk worden voor mindervaliden en is bedoeld om hen ontspanning, therapie en verlichting te kunnen bieden. Mensen met bijvoorbeeld reuma, hersenletsel of dementie kunnen zo in een rustige omgeving en met de nodige persoonlijke begeleiding genieten van het warme water.

Je bent van harte welkom op zondag 7 april van 12:00 uur tot 16:00 uur bijr Judith’s Dance Point, Kessenichstraat 3 in Weert. Gratis entree in ruil voor een bruisende middag.