Geslaagde IJzeren Man loop

Het was genieten zondag bij de Hema IJzeren Man Loop. Het heerlijke lenteweer was voor velen de motivatie om weer deel te nemen aan deze maandelijkse loop.

Om klokslag 10.00 uur werd er gestart. Eerst ging de jeugd van start voor de afstanden 1,3 en 2,5 kilometer. Direct daar achter aan startten de jeugd en senioren voor de 3,5 kilometer samen met de senioren heren en dames in alle leeftijdsgroepen voor de andere afstanden.

In een stralende zon en met temperaturen tussen de 15 en 20 graden werd door iedereen zijn afstand afgelegd. Dat diverse lopers nog niet gewend waren aan deze temperatuur zag je hoe ze soms finishte, waar diegenen dan ook puffend over heen kwam. De uitslagen van deze loop kun je terug vinden via deze link: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2019040716344. Aan de finish werd iedere loper beloond met een kortingsbon van de Hema en maakte men ook kans op een waardebon. Voor de jeugd werden 2 zwembonnen van Zwembad de IJzeren Man verloot.

Volgende loop

Volgende maand op 5 mei, staat deze loop in het teken van “ouder / kind”. Dan kunnen vaders, moeders, oma, opa of een ander ouder samen de 1,3 / 2,5 en de 3,5 kilometer lopen. Dan kun je mekaar stimuleren om te bewegen. Want samen lopen is veel leuker! Tevens wordt dan weer gelopen voor de Palmen Sport Prijzen. Hierover meer binnenkort op de nieuwe website van AV Weert. www.avweert.nl.

Als je 5 mei je eerste “loop” loopt van dit jaar en je komt daarna in 2019 nog elke eerste zondag van de maand lopen. Dan maak je kans om een fiets te winnen. Doe je dit jaar namelijk 8 keer mee, dan maak je kans op een mooie ATB van Richard van Alphen Tweewielers.