Met veel ongeloof is woensdag gereageerd op het overlijden van Remco Wijnen uit Weert. De Weertenaar was beter bekend als DJ Red Alert. Hij overleed dinsdagavond in het ziekenhuis van Maastricht na een strijd van ruim 5 maanden tegen kanker.

Het overlijden van de 45-jarige Remco kwam voor velen als een grote schok. Via de social media krijgen de familieleden en vrienden veel steunbetuigingen. Ook vanuit de DJ-wereld is geschrokken geageerd. DJ’s hebben afgelopen avond zelf speciale DJ-sets gedraaid om een ode te brengen aan hun overleden kompaan. DJ’s Vince en The Darkraver streamden hun dankbetuiging live uit via Facebook.

Ook via de Facebookpagina van de voormalige discotheek Carte Blanche wordt stilgestaan bij Remco: “Een zwarte dag, een donkere periode en onrechtvaardigheid. Remco Wijnen a.k.a. Dj Red Alert heeft zijn feestzaal verplaatst naar hogere sferen. Waar hij nu is en wat hij nu doet weten we allemaal, hij geeft dj lessen aan diegene die van boven lekkerbekkend toekeken naar de levenslustige, van God los, feestbeukende drum ‘n Bass freak….. kortom The Redster.!!”.

Remco zal komende zondag 7 april worden gecremeerd in het crematorium Weerterland. Wij wensen alle nabestaanden veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Bekijk de DJ-sets

The Darkraver:

DJ Vince: