IJzeren Man loop op 7 april

Plaats een reactie

In Weert kan je op 7 april weer de “Hema IJzeren Man Loop” lopen. Iedereen kan zijn eigen afstand kiezen. Samen over de startstreep. En na afloop staat jouw tijd geregistreerd.

De loop kan in eigen tempo. Met mekaar. Je kunt het helemaal alleen afleggen, maar ook met een groep. En dat stimuleert. Hiermee bouw je conditie mee op. Want bewegen is gezond. Genieten van de eerste lenteloop van dit jaar in het bos.

Gestart wordt dan weer door de jeugd op de 1,3 / 2,5 en 3,5 kilometer. Voor de senioren zijn de afstanden 3,5 / 7,0 / 10,5 / 13,8 en 17,2 kilometer. Het parcours is 3,5 kilometer lang met keuze 1 tot 5 rondes (jeugd 1,3 of 2,5 km). Inschrijfgeld € 2,50, kinderen tot 12 jaar € 2,00.

Men kan tot en met 5 april tot 14.00 uur voorinschrijven via deze link: https://inschrijven.nl/form/2019040716344-nl. Maak het jezelf en de organisatie gemakkelijk en schrijf in. Dan ligt het nummer en de chip op 7 april bij Bier- en Spijzenlokaal Dennenoord aan de Voorhoeveweg 2 voor je klaar.

Na afloop is er voor iedereen een voucher van de Hema. Tevens maak je kans op twee zwembonnen van Zwembad De IJzeren Man voor de jeugd of 6 waardebonnen van de Hema. Doe je dit jaar meer dan 8 keer mee, dan maak je kans op een mooie ATB van Richard van Alphen Tweewielers. De loop is mede mogelijk gemaakt door Palmen sport en Wertha bieren.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie