Modeketen Vidrea Retail heeft uitstel van betaling aangevraagd. Dit bedrijf zit achter de winkels Miller & Monroe, met een vestiging aan de Nieuwe Markt in Weert.

Miller & Monroe heeft 72 winkels in heel Nederland, en zo’n 550 werknemers in dienst. De winkel kwam in het straatbeeld van Nederland na de overname van het failliete Charles Vögele.

Meestal volgt na een uitstel van betaling een faillissement, maar het bedrijf wil met deze procedure meer tijd te creëren om met de crediteuren te spreken om het bedrijf te kunnen herstructureren. Eerder werd in Duitsland ook al een uitstel van betaling aangevraagd en daarmee kon het bedrijf de problemen in Duitsland binnen twee weken oplossen.

De winkels blijven gewoon open.

2 REACTIES

 1. Het volgende bedrijf wat omkiept.

  Laat de bestellingen in de winkel geatis leveren en thuis extra kosten. Dan kom je in de winkel en neem je nog iets anders mee.
  Retourneren van thuis uitook laten betalen.
  De bedrijven zelf zorgen ervoor dat niemand in de winkels komt. En gratis leveren en retourneren kan bedrijfsmatig niet. Het kost geld.

  Gemeente Weert moet eens nadenken over gratis parkeren. Het centrum loopt leeg.

 2. Gratis parkeren + leegloop centrum hebben niks met elkaar te maken. Wen er maar aan dat winkelen in de binnenstad ooit helemaal weg is, even los van het feit of men het daarmee eens is.

  Moet wel eerlijk zeggen dat ik nog nooit zoveel kunst volledig gratis heb kunnen bewonderen sinds er zoveel leegstand is.

Comments are closed.