Nog 100 dagen tot Global-Tour d’Oospel

Ospel – Terwijl ze zich in de gemeente Nederweert opmaken voor Moulin Blues, Ospel Kermis en Raadpop, zit ook de 7e editie van Global – Tour d’Oospel er alweer aan te komen. Nieuw dit jaar: je kunt ook zónder wiel rennen! Met andere woorden: ook (recreatieve) hardlopers kunnen op 3 augustus hun vorm tonen aan het publiek in Ospel.

#Zonderwielrennen: Hardlopen bij Global – Tour d’Oospel

Om nóg meer mensen sportief te laten deelnemen aan Global – Tour d’Oospel, komt er dit jaar een waar hardlooponderdeel waaraan iedereen mee kan doen. Deelnemers kunnen mee doen aan de 4 of 10 kilometer afstand, welke gelopen worden over het welbekende Global – Tour d’Oospel parcours. Voor slechts €5,- inschrijfgeld krijgen alle deelnemers tijdswaarneming en een individuele klassering.

Doe je met 3 vrienden, collega’s, familieleden of sportmaatjes mee aan dezelfde afstand? Dan kun je meedoen om de teamklasseringen. De individueel gelopen tijden worden dan bij elkaar opgeteld. De inschrijvingen voor het hardlopen zullen eind mei open gaan. Begin dus snel te trainen en schrijf je in. Uiteraard staan ook de bekende wieleronderdelen voor kinderen, recreanten en KNWU wielrenners weer op de planning.

Volledig programma

Vrijdag 2 augustus:
– Finale gemeentequiz NederWEET
– Feestavond met The Deejays drive-in shows

Zaterdag 3 augustus:
14.00 Dikke Banden Race
14.30 Open Doospels Kampioenschap (ODK) Ploegentijdrit
15.15 ODK Knock Out – kwart finales
16.15 Zonder Wiel Rennen (hardlopen)
17.45 ODK Knock Out – halve finales
18.30 ODK Knock Out – finale
18.45 KNWU Elite/Beloften race

Coverband One Shot!
Aansluitend feestavond in het Global Paviljoen met coverband One Shot. Samen met jou maakt deze jonge en energieke groep muzikanten er één gróót knalfeest van! Met hits van AC/DC tot aan ABBA komt er voor iedereen wat wils voorbij. “You’ve got ONE SHOT, so make it your BEST SHOT!!!”

Natuurlijk zijn ook The Deejays drive-in shows deze avond weer van de partij. Zoals je ziet is de organisatie weer in volle gang. Tijd dus om je voor te gaan bereiden op het wielrennen of voor de hardlopers zonder wiel rennen. Vanaf eind mei openen de inschrijvingen voor de wedstrijdonderdelen. Tot 2 en 3 augustus bij Global – Tour d’Oospel 2019!