Update 18.47u – (Foto’s) De hulpdiensten zijn zaterdag omstreeks 16.50 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval bij de Stadsbrug in Weert.

Ter plaatse waren een personenauto en fietser met elkaar in botsing gekomen. De fietser werd geraakt door de autospiegel en belandde vervolgens op het wegdek. Voorbijgangers stopten en boden direct eerste hulp.

De fietser raakte lichtgewond en is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. De politie heeft de omstanders gehoord en doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

De spiegel van de auto was beschadigd geraakt. Agenten hielpen de man met de provisorische reparatie van de spiegel zodat hij terug naar huis kon rijden om van de schrik te bekomen. De fiets is door buurtbewoners meegenomen zodat deze veilig gestald kan worden.

Getuigen gezocht

De politie is nog altijd op zoek naar getuigen van dit ongeval. Heb jij iets gezien? Bel 0900-8844 onder vermelding van referentienummer 2019080307.

6 REACTIES

 1. Fietsers en bromfietsers lappen de verkeersregels rond en op de stadsbrug aan hun laars..en gedragen zich asociaal.!!! Niet alleen jongere maar ook oudere mensen.!!!
  Velen fietsen en brommeren over de voetpaden, en vaak in tegengestelde richting..heel irritant voor de voetgangers.!
  Er gaan ook veel fietsers al tegenover Munten, over de terrassen van het Bassin fietsen om zo aan de verkeerde kant van de weg naar Boshoven de stadsbrug over te steken….ook heel irritant..! Ook passeren veel fietsers die van Molenakker afkomen, de stadsbrug in tegenovergestelde richting, en fietsen over het trottoir tot aan de Hamei.
  De grootste irritatie gebeurd vaak na het omhoog gaan van de slagbomen ….dan staan er hordes fietsers of om over het voetgangerspad te fietsen of in tegegengestelde richting over de voetpaden te fietsen of te brommeren……dit om een paar seconde te winnen…
  En wie controleert dat……nog nooit iemand,,!!

 2. Fietsers en bromfietsers lappen de verkeersregels rond en op de stadsbrug aan hun laars..en gedragen zich asociaal.!!! Niet alleen jongere maar ook oudere mensen.!!!
  Velen fietsen en brommeren over de voetpaden, en vaak in tegengestelde richting..heel irritant voor de voetgangers.!
  Er gaan ook veel fietsers al tegenover Munten, over de terrassen van het Bassin fietsen om zo aan de verkeerde kant van de weg naar Boshoven de stadsbrug over te steken….ook heel irritant..! Ook passeren veel fietsers die van Molenakker afkomen, de stadsbrug in tegenovergestelde richting, en fietsen over het trottoir tot aan de Hamei.
  De grootste irritatie gebeurd vaak na het omhoog gaan van de slagbomen ….dan staan er hordes fietsers of om over het voetgangerspad te fietsen of in tegegengestelde richting over de voetpaden te fietsen of te brommeren……dit om een paar seconde te winnen…
  En wie controleert dat……nog nooit iemand..!!!
  Verder is er nog op te merken, dat ter hoogte van Munten de weg in dezelfde richting te smal is voor de passage van een auto en een fietser tegelijk.
  Hier kun je met fietsentassen of door buitenspiegels van de weg worden gereden.

 3. De god alwetende slumme Hendrik wat is die slim he 😉 😉 sarcasmemodus aan. Sarcasmemodus weer uit.

 4. Absoluut; hij weet alles beter dan wie dan ook. Zeker wat betreft onze gemeentelijke politiek. Helaas voor ons Weertenaren is hij niet van plan om z’n eigen partij op te richten. Maar ja; commentaar geven en gif spuien is makkelijk maar het zelf oppakken is natuurlijk van een andere dimensie. Ik ben bang dat dan blijkt dat hij toch niet zo “slum” is en hij dan volledig door de mand valt…

Comments are closed.