Auto botst met fietser bij Stadsbrug

Update 18.47u – (Foto’s) De hulpdiensten zijn zaterdag omstreeks 16.50 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval bij de Stadsbrug in Weert.

Ter plaatse waren een personenauto en fietser met elkaar in botsing gekomen. De fietser werd geraakt door de autospiegel en belandde vervolgens op het wegdek. Voorbijgangers stopten en boden direct eerste hulp.

De fietser raakte lichtgewond en is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. De politie heeft de omstanders gehoord en doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

De spiegel van de auto was beschadigd geraakt. Agenten hielpen de man met de provisorische reparatie van de spiegel zodat hij terug naar huis kon rijden om van de schrik te bekomen. De fiets is door buurtbewoners meegenomen zodat deze veilig gestald kan worden.

Getuigen gezocht

De politie is nog altijd op zoek naar getuigen van dit ongeval. Heb jij iets gezien? Bel 0900-8844 onder vermelding van referentienummer 2019080307.